Intuïtief

De Fuse 1 is ontworpen voor minimaal onderhoud. Een full colour touchscreen-interface begeleidt u bij elke stap van printen en onderhouden.

Betaalbaar

Met lagere apparatuurskosten, betaalbaar materiaal en efficiënte poederrecycling, is de Fuse 1 de slimme keuze voor SLS 3D-printen van industriële kwaliteit.

Efficiënt

Van printconfiguratie tot poederterugwinning, onze gebruiksvriendelijke hardware en software zijn ontworpen om uw efficiëntie bij elke stap van het proces te maximaliseren.

Snelle, eenvoudige printconfiguratie.

Gebruik Formlabs PreForm- software voor afdrukvoorbereiding (gratis te downloaden en te proberen) om STL- of OBJ-onderdeelbestanden te importeren, modellen te oriënteren en te rangschikken, afdruktijden in te schatten, uw printers te bewaken en taakbestanden te uploaden. 

De algoritmen voor het inpakken van onderdelen van PreForm kunnen automatisch veel modellen in een build rangschikken.

SLS beheersbaar gemaakt..

Tijdens het instellen en afdrukken begeleidt een intuïtieve Touch UI u bij elke stap.

Het touchscreen geeft een livestream van het printbed weer, zodat je elke nieuwe laag vorm ziet krijgen. Deze cameraweergave is ook beschikbaar vanaf uw computer in PreForm, zodat u uw print kunt volgen zonder uw bureau te verlaten.

Volg printers, teams en benodigdheden via het cloudgebaseerde Dashboard.

Betrouwbaar, consistent printen.

SLS 3D-printen versmelt nylon poeder laag voor laag. Het ongebruikte poeder ondersteunt de onderdelen tijdens het printen, zodat u complexe, onderling verbonden ontwerpen kunt maken zonder dat er ondersteunende structuren nodig zijn. 

Met Surface Armour-technologie m=waarvoor patent is aangevraagd, een semi-gesinterde schaal die rond het oppervlak van het onderdeel wordt geprint, biedt de Fuse 1 concurrerende mechanische eigenschappen en oppervlakteafwerking zonder de hoge kosten of het gedoe van concurrerende systemen.

Veilige, efficiënte poederterugwinning.

Ons alles-in-één poederterugwinningsstation, Fuse Sift , combineert deelextractie, poederterugwinning, opslag en mengen in één apparaat.

Produceer volledig functionele onderdelen met een verversingssnelheid van 30% poeder - met onbeperkte cycli. Dit betekent dat u kunt printen met tot 70% gerecycled poeder.

Fuse Sift zal automatisch gebruikt en nieuw poeder doseren en mengen, zodat u afval kunt verminderen en uw poedervoorraad kunt regelen.

Ontworpen voor non-stop doorvoer.

Voeg een tweede verwijderbare bouwkamer toe, compatibel met de Fuse 1 en Fuse Sift, om continu printen mogelijk te maken en downtime te verminderen.

Dankzij toonaangevende afkoeltijden kunt u 1-2 uur nadat uw vorige afdruk is voltooid, met afdrukken beginnen.

Nylon 12 Powder

Een Materiaal Dat Het Allemaal Kan

Door kracht en detail in evenwicht te brengen, is Nylon 12 Powder een zeer geschikt materiaal voor zowel functionele prototyping als eindgebruiksproductie van complexe assemblages en duurzame onderdelen met een hoge omgevingsstabiliteit. Ons Nylon 12-poeder is speciaal ontwikkeld voor gebruik op de Fuse 1.
 
Nylon 12 en Nylon 11 zijn nu verkrijgbaar. Veel andere materialen zijn in ontwikkeling. 


TREKSTERKTE: 50MPa
VERLENGING BIJ PAUZE (X/Y): 11%

ON-DEMAND WEBINAR

Geïnteresseerd in meer informatie? Bekijk de on-demand webinar: SLS 3D-printen met de Formlabs Fuse 1 en Fuse Sift. Experts Marloes Homburg en Jeroen Spans geven u alle informatie die u wenst.  Hou er rekening mee dat het een Nederlands webinar is.

Heeft u behoefte aan informatie op maat voor uw bedrijf en toepassing? Boek dan een afspraak!


Bekijk de Webinar